Vučić: Mešao sam se samo u izbor prvih 20 kandidata na listi SNS

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je da se mešao u izbor samo prvih 20 kandidata na listi SNS za parlamentarne izbore.
Vučić: Mešao sam se samo u izbor prvih 20 kandidata na listi SNS
Foto: FoNet (Milica Vučković)
Vučić je kazao da su imena tih kandidata jedina koje je pročitao na jučerašnjoj sednici Predsedništva SNS. 
"Molio sam da to tako izgleda a naši odbori predlažu kandidate i dobili smo bez Beograda 170 imena koje vi morate da prihvatite, pa onda idu koalicioni partneri... To tako funkcioniše u organizacijama demokratske orijentacije, tako funkcioniše kod nas", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara.
Komentarišući navode da na listi kandidata za parlamentarne izbore neće biti nekih od dugogodišnjih poslanika SNS, Vučić je rekao da pojedinim medijima i opozicionim strankama ne odgovara da govore o tome kako će na listi biti ličnosti poput molekularnog biologa Jelene Begović, matematičara Stojana Radenovića ili doktora Danice Grujičić i Marije Zdravković.
 
"Jelena Begović je najpriznatiji molekularni biolog u Srbiji, Stojan Radenović je jedan od najcitiranijih matematičara na svetu, on nas drži na Šangajskoj listi, Dana Grujičić je legendarni lekar koji je spasao živote stotina ljudi. Što bi vam odgovaralo da se priča o Mariji Zdravković koja je spasila hiljade života, nego biste da govorite o onome što vi želite", naveo je Vučić.
  • Cipiripi

    14.02.2022 22:49
    Dijamant
    Poraslo dete, osamostalilo se!
  • Jecika

    14.02.2022 22:14
    .
    Sto da se ne mesa,kada je predsednik stranke
  • NS

    14.02.2022 20:23
    Tu pricu mozes da pricas onima koji gledaju Pink, meni kao bivsem clanu vase nadam se uskoro bivse stranke ne mozes. Ti i bato odlucujete ko ce biti predsednik saveta mesne zajednice tako da ššššš, sve se ti pitas i sve ti znas. A Sapica ti nikad necemo oprostiti, vukli ste nas po snegu i ledu svaki dan u BG da radimo protiv Sapica sad se ljubakate, od mene i moje porodice nula glasova za SNS

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija