Putinov bezbednjak uskoro dolazi u Srbiju da priča sa Vučićem

Jedan od najbližih saradnika Vladimira Putina, sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost Rusije Nikolaj Patrušev, dolazi u Beograd.
Prema pisanju Novosti, Patrušev u Beograd dolazi u ponedeljak, 28. februara.
Planirano je da se Patrušev, koji slovi za iskusnog bezbednjaka, sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a jedna od ključnih tema razgovora svakako će biti alarmantna upozorenja koja je nedavno izneo ruski šef diplomatije Sergej Lavrov da se na Kosovu i Metohiji, u Albaniji i BiH regrutuju tzv. psi rata za ukrajinsko bojište i napade na Donjecku i Luganjsku Republiku.
Vučić i Patrušev bi trebalo da razmotre i dalje pojačavanje saradnje dve zemlje na polju bezbednosti, kao i aktuelne izazove sa kojima se suočavaju naš region, Evropa i svet.
  • Afera

    21.02.2022 15:08
    Drzavni udar 2
    Shvatili smo!
  • V

    21.02.2022 13:46
    Nemoj i nas da uvlacite u rat dosta nam je bilo rata za ovaj zivot!
  • Afera

    21.02.2022 12:36
    Drzavni udar
    Dolazak gospodina Petrusenka u Beograd u oktobru 2016. vezan za hapsenja u Crnoj Gori Andrije Mandica, Milana Knezevica i generala Dikica doveo je do toga da predsednik Vucic izgovori: "A ne, ne! U ubistvima ne ucestvujem! Vise volim da budem ubijen, nego da ubijem nekoga!" To se zapamtilo zato sto je to zaista imponovalo! Postoji jedna slicna verzija: "Postoji mnogo razloga zbog kojih vredi zivot dati, ali nijedan zbog kojih vredi tudji zivot uzeti!"
    Nista se nije promenilo - nesto vise od 5 godina kasnije, zar ne! Samo gospodin Petrusenko sada dolazi na velika vrata!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija