U timu Vladete Jankovića za Beograd Danilo Ikodinović, Žarko Trebješanin, Tihomir Stanić...

Poznato je ko će biti u timu kandidata Ujedinjene Srbije za gradonačelnika Beograda Vladete Jankovića.
Kako piše list Nova, poznatom vaterpolisti Danilu Ikodinoviću će biti poverena briga o sportu, psihologu Žarku Trebješaninu obrazovanje, a glumcu Tihomiru Staniću kultura.
Prema pisanju lista Nova, članica Pokreta slobodnih građana politikolog Nina Stojaković baviće se položajem mladih, a Marina Lipovac Tanasković iz Narodne stranke saobraćajem, dok je oblast arhitekture i urbanizma poverena profesorki Ahitektonskog fakulteta Evi Vaništi Lazarević.
Komunikacijama i medijima baviće se urednica u dokumentarnom programu RTS-a Tatjana Manojlović, dok će predsednica gradskog odbora Stranke slobode i pravde Mila Popović biti zadužena za gradsku upravu.
 
U timu Vladete Jankovića je i doktor Marko Stojanović, kome će biti poverena oblast zdravstva, dok će profesor Fakulteta organizacionih nauka Vladimir Obradović biti zadužen za oblast upravljanja, projekata i investicija.
 
Janković će danas predstaviti svoj tim koji će mu, kako je ranije izjavio, biti od neprocenjivog značaja u kampanji, ali predstavlja i kadrovsko jezgro koje bi moglo da doprinese u budućnoj izvršnoj vlasti.
  • Brana

    21.02.2022 14:34
    Nije sramota
    Misliti svojom glavom. Ko je duže u politici ? Marinika , Aleksić, Veselinović, Ćuta, Zelenović, ili Vučić i Šešelj?
  • misko

    21.02.2022 14:03
    sada se vec vidi POBEDA u BGD
    Pravi ljudi na pravim mestima, pristojni, pametni, posteni, susta suprotnost trenutnoj vlasti.
  • Ptić Rugalac

    21.02.2022 12:22
    Karikatura 5. oktobra
    Ova opoziciona "kampanja" samo je bledi pokušaj imitiranja događaja iz jeseni 2000. godine. Jedino što NATOfilna opozicija nema nikoga ko je po svojim sposobnostima blizu Zoranu Đinđiću. Uzgred rečeno, premijer Đinđić je često govorio o evropskim integracijama, ali nikada o evroatlantskim integracijama (pošto mu pomisao o srpskom ulasku u NATO-pakt nije bila ni na kraj pameti). Takođe, izvesno je da Zoran, da je danas živ, nikada ne bi podržao one koji se zalažu za priznanje "države" Kosovo. Jer, Zoranova ideja bila je da demokratsko KiM bude UNUTAR demokratske Srbije. Najzad, Zoran je bio istinski demokrata koji je - posle preko pola veka jednoumlja - vratio veronauku u srpske škole. Zajedno sa patrijarhom Pavlom organizovao je mnoge donatorske večeri na kojima se prikupljao novac za dovršetak hrama svetog Save. Iz čega logično sledi da bi se Zoran veoma obradovao tome što Beograd danas ima monumentalni spomenik Stefanu Nemanji. U najkraćem, Zoran Đinđić bio je svetlosnim godinama iznad krugodvojkaške ekipe okupljene oko Vladete Jankovića i NATO-generala Ponoša.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija