Održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, kojom je predsedavao predsednik Aleksandar Vučić, održana je u Predsedništvu Srbije.
Održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost
Foto: 021.rs
Na sednici je razmatrana situacija na istoku Evrope i u regionu Zapadnog Balkana.
Sednici, koja je počela u 10 časova, prisustvovali su premijerka Ana Brnabić, ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministar policije Aleksandar Vulin, ministarka pravde Maja Popović i ministar finansija Siniša Mali.
U radu sednice učestvovali su i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović, direktor BIA Bratislav Gašić, inače članovi Saveta, kao i komandant SAJ-a Sasoje Vulević i direktor Kancelarije za KiM Petar Petković.
 
Izjava nakon sednice nije bilo, a o zaključcima biće izdato saopštenje.
  • xqt

    21.02.2022 19:51
    Dodijalo
    Još jedna cirkuska predstava je završena. Da li će ih biti još zavisi od dolazećih izbora.
  • Dole diktator!

    21.02.2022 14:27
    Uzasno je kako jedan covek najstrasnije zloupotrebljava sve institucije ove drzave radi svog interesa i kampanje! Srbijo probudi se, vidi sta ti radi najgori šljam!
  • Mile rent-a mozak

    21.02.2022 14:14
    Savet za sopstvenu i bezbednost pokradenih para i nekretnina! Zaključak : " Još malo i pravac Kazablanka". Koje prokletstvo mi vučemo? Ovi se zajebavaj sa našim životima, a Frojd bi plakao za njima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija