Određeno zadržavanje policajcima koji su pretukli načelnika odeljenja u Interpolu

Beogradska policija odredila je zadržavanje policijskim službenicima D. S. (43) i M. R. (47) zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda.
Određeno zadržavanje policajcima koji su pretukli načelnika odeljenja u Interpolu
Foto: 021.rs
MUP je saopštio da se sumnja da je juče u jednom kafiću na Vračaru, nakon verbalnog konflikta, došlo do tuče između osumnjičenih i četrdesetčetvorogodišnjeg pripadnika MUP-a, koji je zadobio tešku telesnu povredu.
"Takođe, preduzimaju se sve mere radi utvrđivanja disciplinske odgovornosti učesnika tuče", navodi se u saopštenju MUP-a.
Podsetimo, ranije su beogradski mediji javili da su dvojica pripadnika policije u centru Beograda pretukla M. V, načelnika odeljenja u Interpolu.
 
Pretučeni muškarac je zadobio teške telesne povrede u vidu preloma vilice, frakturu lobanje i prelom ruke.
 
Nova.rs je navela da je D.S. bivši načelnik Službe za kriminalističko-obaveštajne poslove, dok je M.R. koordinator u direkciji policije.

Teme

tuča
  • PEtar

    23.02.2022 19:52
    cirkus
    fali samo ono : "od ranije poznati policiji" :)
  • Murija Mafija

    23.02.2022 18:24
    Interpol ne zataskava
    Mnoge stvari se rade pod maskom policije a Interpol ne zmuri, korimpirana policija pod istragom polako puca po savovima.
  • famous eccles

    23.02.2022 10:33
    crni srbo, a kako izgledas ...
    srni srbine, kako li ce tek da biju tebe, kad te nahvataju bez svedoka, kad kolegu sa pistoljem ovako unakaze?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija