Koalicija "Moramo": Napadnut kandidat za narodnog poslanika Rade Obradović

Kandidat za narodnog poslanika koalicije "Moramo" Rade Obradović napadnut je u toku predizbornih aktivnosti, saopštio je danas pokret Ne davimo Beograd.
Kako navodi pokret u saopštenju, Obradović je presretnut u centru Kule u petak oko 19 sati, dok je prikupljao potpise za izlazak na lokalne izbore grupe građana "Kritrična masa za pobedu".
Nakon uvreda i pretnji, Obradovića je snažno udario pesnicom i oborio na zemlju suprug savetnice ministarke državne uprave i lokalne samouprave, precizirano je u saopštenju pokreta Ne davimo Beograd koji je deo koalicije "Moramo".
Napad je prijavljen policiji, a Obradović je dobio medicinsku pomoć u Hitnoj pomoći u Kuli, odakle je upućen na Urgentno odeljenje Opšte bolnice u Vrbasu, gde su mu konstatovane povrede, otok na licu i posekotina.
 
Obradović je za portal Autonomija kazao da smatra da je u pitanju politički motivisan napad i da se pita "šta će se sve dešavati do izbora kada su naprednjaci na samom početku kampanje ovako počeli da se obračunavaju sa političkim protivnicima".
  • 49

    26.02.2022 18:29
    Nazadnjačka demonkratija
    Ništa bolje se ne može ni očekivati od nazadnjačke horde. Samo neka biju. Ko se mača lati, od njega će i poginuti.
  • Dole vucic

    26.02.2022 11:14
    Zna diktator ko je opozicija, sasvim slucajno ne napadaju suvereniste, zavetnike i ostale udbaše…
  • Juliška

    26.02.2022 11:07
    Ako vam je Rade uzdanica za Kulu, onda neka se SNS ne sekira za vlast u Kuli...
    Sećam se kako je taj isti Rade 2000. godine govorio "pesnica je naš pozdrav", a zatim bio mlada nada SPS-a i odavao ko je od srednjoškolaca i studenata delio kalendare Otpora...
    Znam neke od prijatelje koji su zbog njega imali iscrtane pendreke na leđima...
    Đon ima, obraz nema...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija