Hakerski napad na sajt Sputnjik Srbija

Sajt Sputnjik Srbija sinoć je bio na udaru hakerskih napada, navodi se na ovom sajtu.

Pre toga meta hakera bili su sajt nemačkog portala SNA, koji pripada grupaciji Sputnjika, i sajt Sputnjik Poljska.

Slični sajber-napadi su prethodnih dana izvedeni i na druge sajtove Sputnjika širom sveta, kao i na sajt RIA Novosti, u svetlu saopštenja Anonimusa o početku sajber rata protiv Rusije.
Prethodno je navedeno da će državne kompanije Russia Today, Sputnjik i njihove filijale biti zabranjene u EU.
 
Te stanice "više neće moći da šire svoje laži kako bi opravdale Putinov rat i stvarali podele u našoj Uniji", rekla je fon der Lajen.
  • deo demosa

    28.02.2022 12:59
    o
    kako mi je poznata ova taktika :).
  • /

    28.02.2022 12:55
    /
    do it
  • Johno

    28.02.2022 11:42
    Tacno se vidi nacin na koji su opravdavali bombardovanje u SRJ, to im sad smeta kod Rusa. Isti licemeri, samo sto su sad sa druge strane, pa su spremni da salju oruzije i ostalu opremu, a nama su uvodili sankcije.
    To je sramota za demokratijiu! Zabranjivati medije, a praviti propagandu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.