VIDEO: Da li biste i vi da vam Neđa donese 2.000 evra? Kad Vesić u kampanji obeća

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić jedan je od političara koji je poveo veliku kampanju, premda se ne zna za koju funkciju se kandiduje.

Nakon osvajanja društvenih mreža, Vesić je pokrenuo i kanal na društvenim mrežama - Sićve TV. 

Prošle nedelje kamere su ispratile njegovu posetu Marinkovoj Bari, gde je, navodno, spontano ugošćen. Tom prilikom je obećao ulicu, "popraviće to oko vode" i uradiće jedno dečije igralište. 

Jedan od gostiju hvali Vesića poručujući da je on šampion. Kamera je potom snimila njih dvojicu dok šetaju, a mikrofon je zabeležio razgovor.
 
"Ako bi mogao da mi izađeš u susret, bio bih ti zahvalan kao Bogu, veruj mi", traži domaćin, premda nije jasno šta.
 
Vesić na to odgovara: "Poslaće ti Neđa sutra 2.000 evra".
 
Zamenik gradonačelnika ponudio je i objašnjenje o Neđi i 2.000 evra. Kako je naveo, domaćin iz Marinkove Bare živi u neuslovnoj kući od pedesetak kvadrata zajedno sa suprugom i četvoro dece. 
 
"Supruga sa dve kćerke spava u jednoj sobi, a on sa sinovima u drugoj. Nemaju grejanje, a zidovi su vlažni. Sinovi se bave boksom. Zamolio sam grupu prijatelja da skupimo 240.000 dinara kako bi domaćin sredio kuću. Za majstore mu treba 150.000 dinara, što je rekao uživo u prenosu, ali oni koji su isekli moju izjavu nisu to hteli da objave. Skupili smo pomoć da pomognemo toj porodici. A Neđa je moj drug koji je odrastao sa njima i koji me je zamolio da im pomognemo. U posetu sam išao kao zamenik gradonačelnika Beograda a ne kao stranački funkcioner. Posetio sam ih kao građane", naveo je Vesić.
  • Samo kazem

    01.03.2022 19:57
    Bogati Nedja
    Taj Nedja neki bogat covek? Sta ste rekli, nisu njegove pare? A cije su? Pa da, i ja svasta pitam.
  • Sabahudin

    01.03.2022 16:04
    Kvačilo
    Može li neko da mi donese 1450 eura treba mi za set kvačila i veliki servis na autu. Treba mi da kupkm garažu jer u Novom Sadu imamo problem sa parkiranjem. Neđjo neka ostavi poruku.
  • Bananamen

    01.03.2022 13:58
    Odgovor na pitanje iz naslova: ne! Ja ne bih da mi neki takav lik donese 2000e. Prljav i krvav novac je uvek na kraju skuplji. Ko zna kako se posle vraca taj dug.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.