Krizni štab se sastaje danas, jedna od tema ukidanje kovid propusnica

Lekari iz Kriznog štaba za suzbijanje epidemije koronavirusa danas će sa premijerkom Anom Brnabić razgovarati o ukidanju pojedinih protivepidemijskih mera, u prvom redu kovid propusnica, pišu Novosti.
Krizni štab se sastaje danas, jedna od tema ukidanje kovid propusnica
Foto: 021.rs
List je preneo da će konačnu odluku doneti Krizni štab, ali i podsetio da pojedini članovi tog tela poput epidemiologa Branislava Tiodorovića smatraju da treba ukinuti ne samo kovid propusnice, koje se po njegovim rečima "ionako ne poštuju", već i karantin za osobe koje su bile u kontaktu sa inficiranima.
"Imamo veliko smanjenje broja zaraženih i kraj što se tiče direktne opasnosti od kovida, biće relativno brzo. Već do kraja marta imaćemo kontrolisanu situaciju", naveo je Tiodorović.
Ocenio je da će proleće i leto "verovatno proći u mirnoj situaciji", s tim što se kako je dodao, na jesen mora razmišljati o vakcinaciji pre svega ugroženih kategorija.
 
  • Drax

    06.03.2022 08:50
    Popustanje
    Oni koji podrzavaju mere i koji zele mere..NEK IDU U KANADU ILI AUSTRALIJU...Videcete sta su mere
  • Milos

    05.03.2022 17:17
    ...
    Zanimljivo kako ukidamo bas pred izbore, toliko predvidivo. Da se ukinu sve mere i nikad vise da se ne vrate, jer nemaju smisla.
  • Halion

    04.03.2022 20:59
    Ostavite mere ljudi, jel moguće da vam posle dve godine nije lakše da se prosto naviknete na mere, umesto da ih ukidaju i vraćaju svakih mesec i po dana? Šta vam znači što ćete moći dve nedelje u kafanu pa onda opet ništa, biće opet brojki čim se masa opusti, ne kapiram kako je moguće da niste to do sad shvatili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.