Vučić kandidat naprednjaka za predsedničke izbore

Predsedništvo Srpske napredne stranke predložilo je Aleksandra Vučića za kandidata za predsednika na predstojećim izborima.
Vučić kandidat naprednjaka za predsedničke izbore
Foto: FoNet

Odluka je doneta na sednici predsedništva SNS koja je počela u 10 časova.

Vučić poslednjih dana nije želeo da potvrdi da će biti kandidat, govorivši da je to odluka članova stranke.

On je ranije dodao da neće ostati na čelu stranke nakon izbora.

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da će kampanja koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke za predsedničke izbore početi sutra iz Jablaničkog okruga, skupom u Leskovcu od 18 sati.
 
Nakon sednice Predsedništva Srpske napredne stranke na kojoj je odlučeno da predsednički kandidat koalicije oko SNS-a bude ponovo Aleksandar Vučić, Brnabić je kazala da danas počinje prikupljanje potpisa za tu listu.
 
Ona je dodala da će u skupljanju potpisa podrške predsedničkom kandidatu učestvovati i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor.

Izbori za predsednika održaće se 3. aprila, kad su i parlamentarni izbori.

  • Gojko. M

    07.03.2022 07:44
    Gojko. M
    Nemoj ko boga te molim,tebi nije dobro! Mlad si jos dase tako kidas i sekiras! El vidis kolko si ostario...nemoj vise,stranke ti?!!!
  • Bb

    07.03.2022 07:25
    Bb
    G. Predsednice nije vam ovo trebalo ja sam zabrinut za vase zdravlje! Ostarili ste 30 godina,izdisete,uzdisete ko moja pokojna baba! Idite odmarajte,sve ste pokazali sta znate za ovih 10 godina! Sve ostalo je na silu,a tada se jos vise brlja!
  • Marija

    06.03.2022 20:48
    M
    Slozno idemo dalje do pobede.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.