Vučić: Da su mi rekli, sam bih seo u bager i porušio Savamalu u po bela dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, komentarišući navode Veljka Belivuka da želi da bude svedok saradnik za više afera, da optuženi za najteža krivična dela imaju pravo da se brane lažima.
Vučić: Da su mi rekli, sam bih seo u bager i porušio Savamalu u po bela dana
Foto: 021.rs

Uhapšeni vođa kriminalne grupe Veljko Belivuk ponudio se da bude svedok saradnik u slučajevima ubistva srpskog političara sa Kosova Olivera Ivanovića i smrti političara Vladimira Cvijana, kao i rušenja u Savamali, nezvanično saznaje N1.

"Da li stvarno mislite da sam ja ubio nekoga od njih? Mislite li da postoji neki čovek u Srbiji koji u to veruje, mislite li da neko od njih veruje", kazao je Vučić za TV B92.

Komentarišući izjavu penzionisanog policajca Gorana Stamenkovića, koji je do sada jedini osuđen za rušenje u Savamali, da je od države dobio naknadu za priznanje krivice, Vučić je naveo da "kada neko slaže, mora da slaže još dva puta".
 
"Da li stvarno mislite da je moguće da predsednik Republike učestvuje u ubistvima, u rušenju ne znam čega? Da su mi rekli, sam bih seo u bager i porušio to u po bela dana, a ne noću, da napravim Beograd na vodi, najlepšu promenadu", izjavio je.
 
Vučić je ocenio da je Beograd na vodi najlepši deo glavnog grada i da bi voleo da živi tamo ali da to sebi ne može da priušti.

Komentari 134

  • Ovo

    14.03.2022 12:19
    je
    ovo je strašan komentar, šta sve autokrata može da radi, kad bi on u po bela dana rušio tuđe kuće i to nacionalne manjine, rasista.
  • Čika

    13.03.2022 09:16
    Taj isti Vučić
    Da parafraziram istog govornika: Rušenje u Savamali je organizovao/izvršio kompletan idiot...
  • BjelogrdićBezMorala

    12.03.2022 20:20
    "Da li stvarno mislite da je moguće da predsednik Republike učestvuje u":
    - Doljevac
    - Krušik
    - Oliver Ivanović
    - Vladimir Cvijan
    - Jovanjica
    - Rio Tinto
    - Bor, Smederevo
    - Belivuk
    - Bunga-bunga
    - dr Mali, dr Šapić, dr Stefanović
    - Tetka iz Kanade
    - EPS
    - blato u TENTu
    - Savamala
    - LingLong
    - Prisluškivanje
    - MHE
    - Grdelica
    - Bata 1, 2, 3...
    - Laž, laž, laž ...
    - Partijsko zapošljavanje
    - Nepotizam
    - Lažne diplome
    - Kupovina glasova
    - batinaši
    Nastavi niz...?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija