Total TV akcija - 12 meseci vrhunskog sporta i zabave za 899 dinara na dva televizora

Svi oni koji žele da postanu korisnici Total TV usluga, do kraja marta mogu da iskoriste akciju Extra ili Premium paketa za samo 899 dinara mesečno prvih 12 meseci i gledaju najtraženiji sadržaj.
I sve to na dva televizora u kući.
 
Uz ovu akciju, novi korisnici dobijaju promotivno 24 meseca i Pink paket kanala.

Bilo gde u Srbiji uz Total TV možete da gledate vrhunski sport na Sport Klub kanalima gde vas čekaju trke Formule 1, Moto GP, utakmice Evrolige i Bundeslige, ATP turniri u Indijan Velsu i Majamiju. 

Na Nova S gledajte dobro poznata TV lica u emisijama "Veče sa Ivanom Ivanovićem", "Utisak nedelje", "24 minuta sa Zoranom Kesićem", "Balkanskom ulicom" i mnogim drugim. 
 
Oni koji vole avanturu i egzotične predele ne smeju da propuste jedan od najpopularnijih rijaliti programa "Survivor" koji počinje da se emituje na Nova S u martu, a na istom kanalu čekaju vas i utakmice fudbalske reprezentacije protiv Mađarske 24. i Danske 28. marta.
 
Za sve ljubitelje kvalitetnih filmova i serija tu je i Video klub sa više od 8.500 naslova, koji možete da gledate putem EON mobilne aplikacije na telefonu, tabletu ili računaru. 
 
Ne propustite da iskoristite akciju do 31. marta i uživate u duplo više zabave na dva televizora u kući.
 
To može samo Total TV.

Teme

SBB

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.