Ponoš: Vučić je kukavica, ne sme sa mnom na duel, a ako hoće, može i ispred zadruge, uz pivo

Predsednički kandidat Ujedinjene Srbije Zdravko Ponoš izjavio je da ne veruje da će predsednik države Aleksandar Vučić pristati da izađe sa njim na duel jer se do sad "pokazalo da je kukavica".
"Ja sam uvek raspoložen da razgovaram sa njim gde god hoće. Može i ispred seoskog doma, zadruge, uz pivo. Može i na Radio-televiziji Srbije (RTS). Neka bira gde hoće", rekao je Ponoš za list Nova.
Govoreći o kampanji Ujedinjene Srbije, naveo je da se teško prevazilazi problem vidljivosti i prepoznatljivosti bez pristupa medijima sa nacionalnim pokrivanjem, a pogotovu RTS-u.
"A u isto vreme predsednik države, odlazeći doduše, ove nedelje četiri puta gostuje u raznim emisijama u trajanju od sat ili dva. To je potpuno privatizovana država, medijski prostor, spoljna politika", naglasio je Ponoš.
 
On je rekao da Vučić ima gostovanja u emisijama, ali nema hrabrosti da razgovara sa novinarima s kojima se nije unapred dogovorio, niti sa drugim kandidatima, odnosno konkurencijom.
  • @Вуки

    14.03.2022 19:36
    Znači ovaj čovek je uspešan, oličenje političke kulture i to sa ovakvom izjavom? Nije. Nije važno šta protivnik (u ovom slučaju Vučić) zaslužuje da mu kažete, nego šta vi sebi samom dozvoljavate. Ponoš je sebi dozvolio prostakluk.
  • Antiprotivan

    14.03.2022 12:54
    @Jaran
    @Jaran Znači glasaš za Zelenskog?
  • @Ljiljana

    14.03.2022 12:42
    govore NEDELA tvog predsednika glasnije od bilo kakvog tv duela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija