Tepić: Vratićemo pravdu, raskrinkaćemo mafijašku hobotnicu

Raskrinkaćemo mafijašku hobotnicu, zbog koje je svaka novorođena beba u Srbiji sada zadužena više od 8.000 evra, poručila je danas u Smederevskoj Palanci Marinika Tepić.
Tepić: Vratićemo pravdu, raskrinkaćemo mafijašku hobotnicu
Foto: 021.rs

Ona je prva na listi "Marinika Tepić -  Ujedinjeni za pobedu Srbije".

"Hvali se Aleksandar Vučić da uvozimo, pokazuje slike robnih rezervi, a naš seljak plače nad mukom i znojem jer sa svojih 10 prstiju ne može danas ni porodicu da prehrani, a nekada je mogao celu zemlju", naglasila je Tepić.
Tepić je rekla da se lista Ujedinjeni za pobedu Srbije zalaže za povratak pravde, a to podrazumeva "da svi koji su se ogrešili o zakon krivično odgovaraju, da oni koji su se ogrešili o ljude budu lustrirani i da se sprovede pravi zakon o poreklu imovine".
 
"Najvažnije je da građani izađu na izbore, da svako razmisli svojom glavom. Svako vidi kako živi, kako se zapošljava, kako može da napreduje ili ne. Dakle, Smederevska Palanka se ne razlikuje se od drugih gradova u Srbiji - svi imaju svoje lokalne kabadahije, svoje partijske komesare", dodala je Tepić.
  • Koja

    18.03.2022 12:02
    Demagogija
    Prvo 4 godine da se kalite u parlamentu , da čujemo šta imate , a onda za 4 godine možda prebacite 20 %, mada teško ...
  • Zizi

    18.03.2022 09:26
    E , Marinika ala opet lupetas,a gde se tvoj Djiki sakrio sto ne izadjoste na prosle izbore sram vas bilo ali narod nema kratku pamet kao vi.
  • Антун Чупак

    16.03.2022 13:06
    Бог те мазо,опет се јавља Моровић!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija