Vučić: Od 20. marta se neću pojavljivati ni u čemu što je funkcionerska kampanja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se od nedelje, 20. marta, neće pojavljivati "ni u čemu" što je kako je rekao, funkcionerska kampanja.
Vučić: Od 20. marta se neću pojavljivati ni u čemu što je funkcionerska kampanja
Foto: 021.rs
Upitan zašto je danas posetio kompaniju BMTS u Novom Sadu kad ta fabrika već uveliko radi i da li je to primer funkcionerske kampanje, Vučić je kazao da je prvi put u poseti toj firmi kako bi video da li država može da pomogne "na bilo koji način".
"Razgovarali smo kako da dodatno pomognemo BMTS iako smo već odvojili velike subvencije jer do kraja godine ovde treba da bude 311 radnika", kazao je Vučić.
Naveo je da je "prvi i jedini" predsednički kandidat koji će "10 dana pre izbora" odustati od kampanje, ali da se to ne odnosi na 24. mart - obeležavanje 23. godišnjice početka NATO agresije na tadašnju Saveznu Republiku Jugoslaviju.
 
"Sve ostalo biću potpuno posvećen poslu bez kamera i uglavnom ću se baviti problemima o kojima sam danas govorio", kazao je Vučić.
  • lala

    19.03.2022 07:57
    vučić u kikindi 21.03
    opet laže, dolazi u ponedelak u 15 h u Kikindu, miting će biti na trgu!!!
  • Neverni

    17.03.2022 06:38
    Toma
    Isto tako je rekao da se nece kandidovati za predsednika,da ce pohvatati lopove,da ce naci koje porusio Sava malu,koje je kriv za Jovanjicu,naplatna rampa,Krusik i sam Bog ne zna sta je sve obecao.Jednom recju,lazov.
  • Mitke83

    16.03.2022 23:13
    Nemoj se uopste pojavljivati,to bi bas bilo lepo..



Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija