Novi direktor EPS-a smenio izvršnu direktorku

Elektroprivreda Srbije (EPS) imenovala je novu izvršnu direktorku za korporativne poslove, Zoranu Stojković, koja dolazi na mesto Katarine Mijuk.
Novi direktor EPS-a smenio izvršnu direktorku
Foto: 021.rs
To je objavljeno na portalu Agencije za privredne registre (APR), piše Nova ekonomija.
Stojković je, kako navodi Nova ekonomija, već bila na ovoj funkciji, ali ju je bivši v.d. direktor EPS-a Milorad Grčić smenio u januaru 2017. godine.
U svojoj biografiji navodi da je bila direktorka Sektora za pravne poslove EPS-a od 2012. godine, da bi četiri godine kasnije bila imenovana za izvršnu direktorku za korporativne poslove.
 
Stojković se od 2004. godine bavi advokaturom i zastupanjem pred domaćim i stranim sudovima, kao i u međunarodnoj arbitraži, piše u biografiji.
 
Novi direktor EPS-a Miroslav Tomašević sada je Stojković doveo na mesto dosadašnje izvršne direktorke Katarine Mijuk.

Teme

EPS
  • Dejan

    04.04.2022 21:32
    Jedno od resenja
    https://bif.rs/2022/04/miskantus-biljka-gaji-se-u-sapcu-zamenice-ugalj-naftu-i-gas/
  • Dejan

    22.03.2022 08:15
    Krva osveta
    Novi direktor smenjuje rodbinu predthodnog direktora i postavlja svoju.
  • SNS paraziti

    21.03.2022 10:57
    SNS paraziti sami sebi povecali plate pred izbore, a sada nama zbog toga poskupljuje sve struja, benzin , hrana, gas. Umesto da je obrnuto, da su cene stabilne, a njihove plate da se smanjuju ako treba da bi cene bile stabilne. Treba svi da izadju na izbore i glasaju protiv SNS parazita koji nas kradu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.