Vacić: Mladi će dobiti 250 evra ako ja pobedim

Кandidat za predsednika Srbije Miša Vacić, koji na izborima nastupa pod sloganom "Srpski patriota" izneo je obećanja mladima.

On je rekao da će "ako pobedi na izborima tražiti da Srbija, umesto obećanih 100 evra pomoći za mlade, uplati 250 evra svima od 18 do 29 godina".

Vacić je naveo da se veliki deo novca za pomoć može obezbediti kroz ukidanje finansiranja nevladinog sektora, na prvom mestu organizacija koje "truju" srpsku omladinu i rade protiv države.
Kako je navedeno iz njegovog izbornog štaba, Vacić smatra da je "100 evra nedovoljna pomoć, imajući u vidu poskupljenja usled najnovije geopolitičlke krize u svetu i da je 250 evra minimalni iznos pomoći koji može pružiti doprinos u poboljšanju života mladih u Srbiji".
  • marjan

    23.03.2022 11:15
    gari ja ako pobedim svi dobijaju 420 evra momentalno
  • mrva

    23.03.2022 09:37
    Već zbog ovog bi trebao u zatvor
  • Da da

    23.03.2022 08:36
    Tragikomično
    Ako ja pobedim svi građani Srbije dobiće po 830 EUR i Dunav će da teče uzvodno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.