Šešelj: Srbija da odustane od EU, decenijama propada zbog evrointegracija

Prvi na parlamentarnoj izbornoj listi Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da Srbija zbog evrointegracija decenijama propada i da treba da odustane od Evropske unije.

"EU posmatra Srbiju kao resurs, kao svoju periferiju i zahteva od Srbije da prizna nezavisnost Kosova i pomiri se s otimanjem svoje teritorije", kazao je Šešelj, a prenela je SRS.

On je naveo da EU hoće da okrene Srbiju protiv Rusije i odvoji od najvažnijih saveznika.
"Srbija da promeni svoju spoljnu politiku, da se osloni na Rusiju i Kinu i da razvija saradnju sa svim evropskim zemljama i štiti nacionalne interese", dodao je Šešelj.
  • НС

    29.03.2022 07:40
    Тако је Војводо! Српски херој! Одувек је овај човек био управу и има здраве идеје што се тиче Србије и српства. У осталом, ко би још могао да победи неправдни суд, и то самостално! Шешеља за премијера!
  • Jogi Letač

    27.03.2022 09:58
    Mi neki se sećamo da je dotični izjavio da se više neće baviti politikom, ako predsednički kandidat Beli bude imao više glasova. Beli je dobio više glasova, a ovaj je lagao, kao i mnogo puta do sada. Zanima me šta je u glavi onima koji još uvek glasaju za njega.
  • Dragoljub

    27.03.2022 04:43
    Radikali i sadašnji i bivši će kad-tad odgovarati za ratne zločine koje su počinili.
    Ratni zločini ne stare.
    Samo jednog dana neko će pozvoniti na njihova vrata.
    Dokazi postoje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.