FOTO: Pokušali među odećom da prošvercuju pola kilograma zlatnih lančića, prstenja, minđuša...

Carinici su juče, 28. marta na prelazu Špiljani, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja preko pola kilograma zlatnog nakita.
Prekršaj je otkriven kada je oko podneva za kontrolu na izlazu iz zemlje pristigao "mercedes", kojim je ka Crnoj Gori putovalo troje stranih državljana.
Prilikom detaljne kontrole u jednoj od torbi, među garedrobom, pronađeno je oko 540 grama zlatnog nakita, čija je vrednost procenjena na više od milion i sedamsto hiljada dinara.
Oko 200 komada različitih lančića, narukvica, prstenja, minđuša i privezaka sa oznakom 585 na sebi biće zadržano do okončanja prekršajnog postupka pokrenutog protiv 38-godišnjeg vozača automobila.
 
 
Kako vrednost krijumčarenog zlata premašuje trećinu procenjene vrednosti automobila i on je privremeno zadržan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija