Zelenović: Naši advokati proveriće svaki slučaj "fantomskog glasača"

Nosilac parlamentarne liste koalicije "Moramo" Nebojša Zelenović izjavio je da će advokati te koalicije utvrditi činjenice o svakom pojedinačnom slučaju "fantomskih glasača".
Radi se o glasačkim listićima koji su stigli na adrese na kojima ne stanuju.
Zelenović, koji je i predsednik stranke Zajedno za Srbiju, za televiziju Nova S je rekao da je prijavljeno 500 takvih slučajeva i da će svi biti provereni, a da će o rezultatima biti obavešteni međunarodni posmatrači izbora i domaće institucije.
On je naveo da je na izborima, 3. aprila "pobeda opozicije moguća u celoj Srbiji a ne samo u Beogradu", kao i da očekuje da će se predstavnici opozicije dogovoriti, shodno ostvarenim rezultatima, o preuzimanju vlasti.
  • Sofija

    29.03.2022 19:17
    Advokat kao profesija je danas bruka i sramota.najgori vid nemorala.barjaktari broda koji tone.da li ce izaci ijedan castan covek ispred pravne struke da opstane kasta?da li postoji pelcer?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija