Rukovodilac zatvora u Pančevu od majke pritvorenika tražio 5.000 evra

B. H. (37) uhapšen je zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj.
Rukovodilac zatvora u Pančevu od majke pritvorenika tražio 5.000 evra
Foto: Pixabay
On se sumnjiči da je, u periodu od 16. juna do 21. septembra 2021. godine, zloupotrebio službeni položaj, tako što je kao zaposleni na rukovodećem radnom mestu u Kazneno-popravnom zavodu Pančevo, stupio u kontakt sa jednim pritvorenikom kome je iz svoje kancelarije omogućio da u više navrata telefonira bez znanja i saglasnosti suda. 
Od pritvorenikove majke je, kako se sumnja, u više navrata zahtevao novac u iznosu od 5.000 evra, kako bi posredovao da se ovom pritvoreniku omogući ostanak u Kazneno-popravnom zavodu Pančevo i nakon pravosnažnosti presude. 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.
  • Novosadjanin

    30.03.2022 08:52
    e
    Nije fora ovog kazniti. I sledeci ce to isto raditi. Treba povecati kaznu za takve radnje pa ce onda 2x razmisliti da li da uzimaju mito.
  • Milenko

    30.03.2022 08:40
    Drzava korumpiranih
    Komplet drzavne institucije su leglo korupcije, od katastra do zatvora. Sramota. Ovo je tamo praksa. Uporedite im imovinu i primanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija