ANKETA: Da li će biti drugog kruga?

Jedno od pitanja koje se postavlja u kontekstu predsedničkih izbora jeste ono koje se tiče drugog kruga, odnosno da li će ga uopšte biti.
ANKETA: Da li će biti drugog kruga?
Foto: 021.rs

Kada se Aleksandar Vučić prvi put kandidovao na izbora za predsednika republike 2017. godine, pobedu je odneo u prvom krugu, osvojivši nešto više 55 odsto glasova.

Nedeljama unazad objavljuju se brojna istraživanja javnog mnjenja, te pojedina pokazuju da bi Vučić i na izborima 3. aprila mogao da slavi u prvom krugu, dok druga ukazuju na mogućnost odlaska u drugi krug, gde bi opoziciona javnost mogla da stane iza jednog kandidata. 

Šta vi mislite - da li će biti drugog kruga izbora? U anketi iskažite u svoj stav, a u komentarima možete da ga obrazložite ili napišite koga biste voleli da vidite u drugom krugu.

SuperSurvey

Sadržaj podržala organizacija The European Endowment for Democracy (EED).

  • Vremejedaide

    31.03.2022 10:55
    pitanje za tomu
    Tomo, za koga glasati da bi se srusio Vucic?
    Po meni zavetnica Milica, i suverenisti su prica sluzbi, sistema, milica se recimo pojavljuje iskljucivo u vreme izbora, od 2014te... Takodje ne verujem ni u Djilasa, koji je saradnik AV, jer zuti i ovi iz devedesetih se fino smenjuju na vlasti ali ne gone jedni druge potom za lopovluk. Av je to fino uredio da nam svi budu da kazemo siti, i da nemamo motiv da izadjemo na glasanje. Mislim da ce ovde jedino biti resenje civilizovano na ulicu...
  • T

    31.03.2022 07:15
    @ Toma
    Bravo za sve ste u pravu! Idemo do pobede,dosta je!
  • Aca

    30.03.2022 17:32
    Aca
    Sigurno!!! Ili civilizovano ili na ulici!!! Dosta je svega,zaista!!! Mozda ima deo gradjana kome ovaj,kriminal odgovara i lepo zive ali vecina su siromasni ili na ivici siromastva!!! Tako da po svim,pokazateljima,istrazivanjima,razgovorima....Vucic ide sa vlasti,ovako ili onako?! Hvala i do pobede,ljudi!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija