Vacić: Građani bi trebalo da glasaju za mene iz inata

Predsednički kandidat Srpske desnice Miša Vacić poručio je da bi građani Srbije trebalo na izborima 3. aprila da glasaju za njega kao predsedničkog kandidata "iz inata".
"Kandidovao sam se jasnom ideologijom, ne obećanjima, kalkulacijama, političkim pričama koje slušaju svaki dan", rekao je Vacić u predizbornoj poruci biračima.
On smatra da je da je srpskoj javnosti dobro poznat i ocenjuje da se 16 godina bori za srpstvo. Kako je objasnio, kandidatura za predsednika je prilika da šira javnost čuje njegove stavove "iz prvog lica", a ne krroz medije, za koje tvrdi da su ga 16 godina satanizovali.
"Nisam političar iz kabineta, sa kurseva i odbora, već čovek iz naroda", tvrdi Vacić, koji podseća na svoj aktivizam u pokretu 1389 i u Srpskoj desnici.
 
Ja sam čovek koji se ne stidi da kaže da je nacionalista, rodoljub, patriota, desničar, kao što kaže ime na listi "Srpski patriota - Miša Vacić", zaključio je Vacić.
  • Brana

    31.03.2022 08:27
    Perfidno i moćno
    Gospodine Vaciću, glasa se radi naše budućnosti , a ne radi tebe i tvog poslodavca
  • Lala

    30.03.2022 23:13
    Hahaha
    Pa za tebe neće ni tvoja familija glasati
  • Slavko

    30.03.2022 22:34
    Odgovor za liman 2
    Ja mislim da on mozda,ako se potrudi moze da dobaci i do 0,5 % glasova,ha,ha,ha,ha...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.