Više od 1.000 poznatih podržalo Vučića, na listi Nikola Jokić, Bobi Marjanović, Gatalica, Ceca...

Više od 1.000 profesora, akademika, pisaca, reditelja i sportista pružili su podršku predsedničkoj kandidaturi Aleksandra Vučića.
Više od 1.000 poznatih podržalo Vučića, na listi Nikola Jokić, Bobi Marjanović, Gatalica, Ceca...
Foto: 021.rs
Među njima su košarkaši Nikola Jokić, Bobi Marjanović, Vasilije Vasa Micić i Željko Rebrača, prenose Novosti.
Podršku su, navodi portal Novosti, dali košarkaši Radmilo Mišović i Zoran Moka Slavnić, rukometašica Svetlana Kitić, bacač kugle Asmir Kolašinac, teniski trener Bogdan Obradović, rukometaš Vladimir Mandić, MMA borac Aleksandar Stojičić, paraolimpijka i osvajačica bronzane medalje u tekvondu Violeta Todorov i reprezentativka Srbije u boksu Aleksandra Rapaić.
Vučića su podržali i rukometašice Milena Delić i Jelena Lavko, bivši košarkaš Dejan Tomašević, odbojkaški trener Zoran Gajić i odbojkaš Đula Mešter.
 
Dugoj listi javni ličnosti pridružili su se fudbalski golman Ivica Kralj, košarkaški trener Dragan Jakovljević, MMA šampion Dragan Tešanović i fudbaler Dragan Mrđa.
 
Iz sveta estrade tu su Svetlana Ražnatović, Lepa Lukić, Vesna Zmijanac, Zorica Brunclik, Miroljub Aranđelović Kemiš, Katarina Grujić-Gobeljić, Aleksandar Cvetković, Dado Polumenta,  Saša Matić, Željko Samardžić, Nikola Rokvić, Ilda Šaulić, Oliver Mandić, Aca Lukas, Goga Sekulić, Milica Pavlović i Marina Visković.
 
Vučića su podržali i akademici SANU Vladimir Kanjuh, Ljubiša Rakić, Bela Balint, Svetislav Božić i Jovan Hadži Đokić.
 
Tu su još književnica Ljiljana Habjanović Đurović, pozorišni reditelj Ljubiša Ristić, glumci Radmila Živković, Saša Joksimović, Zlatan Vidović, Lidija Vukićević, Nebojša Kundačina i Rastko Janković, te režiser, scenarista i producent Predrag Gaga Antonijević.
 
Vučića su podržali i advokat Goran Petronijević, dobitnik NIN-ove nagrade Aleksandar Gatalica, pisac Dragoslav Bokan, kao i reditelj i scenarista prvog igranog filma o akciji "Oluja" Miloš Radunović.  
  • Pro

    03.04.2022 21:54
    vidno
    Botovi danas, evidentno, rade punom parom. Nikada više komentara nezadovoljsta trenutnim režimom, a i nikada više palčeva nadole na iste. Očigledan je disparitet, kao i namera. Čitaoci 021 nisu neinteligentni i to ih neće ubediti da je većina za režim. Naprotiv. Samo će nam po ko zna koji put dokazati da mašinerija iza režima igra prljavo i potcenjuje inteligenciju prosečnog čitaoca. Botovi dragi, trošite svoje vreme uzalud. Ovde nikome nećete promeniti mišljenje.
  • Ranko

    03.04.2022 10:13
    JBT brzo da proverim spisak, mozda sam ga i ja podrzao!
  • Zemlja čudesa

    31.03.2022 21:46
    Stub srama
    Treba napraviti u centru BG jedan obelisk i ceo ovaj spisak objaviti na njemu, za buduće generacije i da se nikada ne zaboravi ko su ljudi koji su javno podržali ovaj režim. Da ne bi posle bilo "nisam ja".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.