Tepić: Glasače SNS nije potrebno preobraćati, svesni su svega

Nosilac liste za parlamentarne izbore koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije" Marinika Tepić ocenila je da nije potrebno preobratiti glasače SNS za pobedu opozicije, jer su oni "svega svesni".
Tepić: Glasače SNS nije potrebno preobraćati, svesni su svega
Foto: 021.rs
"Svesni su loših i siromašnih života koje žive, svesni su pretnji koje dobijaju, zato i pristaju da ih vozaju autobusima po Srbiji da glume kulise naprednjačkih mitinga", rekla je Tepić za list Nova.
Ocenila je da je dovoljno samo da opozicija dopre do njih i da ih ti birači vide.
"Da im kažemo - Mi se ne plašimo, ne plašite se ni vi, hajde da se borimo zajedno za naše dostojanstvo i opstanak", kazala je ona.
 
Tepić je još rekla da se na listi koju ona predvodi ne nalaze oni koji su bili "spremni da pognu glavu", već oni koji su "spremni da podignu glavu i stanu uspravno".
 
"I to dok na njih kidišu sledbenici jednog samoživog bića koje sebe naziva predsednikom države", navela je Tepić.
  • x

    31.03.2022 18:11
    x
    @3. APRIL
    Sta sad, svako ko nece da glasa Ujedinjene i njihov politicki program je Vucicev bot ? Jel imam pravo da ne glasam za Mariniku? Reklo bi se da su i njeni botovi poprilicno aktivni.
  • 3. APRIL

    31.03.2022 14:55
    Uopste na tekstu nisu botovi posali komentare :)

  • x

    31.03.2022 13:48
    x
    @pojedinac
    običan čovek

    Svaka cast za komentar. Ljudi ne shvataju da nisu svi Vucicevi botovi koji imaju kritiku na opoziciju,a opozicija umesto da prihvati konstruktivnu kritiku i popravi svoj program, i dalje nastavlja po starom. Bas zbog toga ja ne glasam. Svima nam je jasno kako deluje sns i njihove mane smo videli,ali gospodo, uozbiljite se pricajte o promenama i kako biste ih sproveli u delo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.