NADA: Jedina smo nacionalna i demokratska alternativa vlasti

Srpska koalicija NADA koju čini POKS, DSS i 25 udruženja građana, održala je završnu konvenciju u Beogradu odakle je poručila da je jedina nacionalna i demokratska alternativa vlasti.

Na skupu podrške predsedničkom kandidatu i koaliciji NADA, akademik Matija Bećković je istakao da je vreme da se za pravo srpske krune založe svi.

"I demokrate i protivnici tiranije i bezakonja, a ne samo monarhisti i da vidi Jovanovića na mestu budućeg predsednika Srbije", rekao je Bećković.

"Naša zemlja, naš narod, ima već dovoljno neprijatelja da bismo kopali rovove i da bismo pravili jedni od drugih neprijatelje. Taj luksuz Srbija, naprosto nema. I zato ćemo se i dalje ponašati kako smo to činili do sada, čestito, pošteno, energično, i nadasve srpski, u najlepšem, najplemenitijem smislu te reči. Za mene neki drugi smisao te reči i ne postoji" - izjavio je kandidat za predsednika Srbije ispred Srpske koalicije NADA, dr Miloš Jovanović.

"Onako odlučno kako smo branili Kosovo i Metohiju od NATO agresora, kada nisu uspeli da nas pomere ni za milimetar sa granice, isto tako odlučno ćemo nastaviti borbu u parlamentu za vraćanje potpunog suvereniteta Srbije nad našom južnom pokrajinom" - rekao je general Božidar Delić, prvi na listi za poslanike.

"Pozivam sve članove i pristalice POKS, sve monarhiste, da glasaju za našu Srpsku koaliciju NADA i dr Miloša Jovanovića za predsednika jer jedino on može pobediti u drugim krugu. Za njega će glasati i nacionalno i građanski orijentisani glasači, za razliku od svih drugih kandidata opozicije" - zaključio je predsednik POKS i jedan od lidera koalicije NADA, Vojislav Mihailović.

Parlamentarni i predsednički izbori održavaju se 3. aprila, kada su i lokalni izbori za Grad Beograd i još nekoliko opština.

  • Lara

    31.03.2022 19:48
    Podrska koaliciji NADA
  • Marta

    31.03.2022 17:52
    Ha!
    Ha, a u NS, oni sto su skupljali potpise za SNS, skupljali su i za njih! Sada vijsju sigurne glasace za NADU, iako su u SNS! Toliko o opozicionom delovanju ove grupacije!
  • Darko

    31.03.2022 15:37
    Srpska koalicija NADA ima najbolji program

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija