Ujedinjeni za pobedu Srbije: Kontrolor napadnut na biračkom mestu u školi u Kragujevcu

Na biračkom mestu broj 25 u Osnovnoj školi Treći kragujevački bataljon u kragujevačkom naselju Palilula, napadnut je kontrolor liste "Marinika Tepić - Ujedinjeni za pobedu Srbije" Ivica Kitanović.
Ujedinjeni za pobedu Srbije: Kontrolor napadnut na biračkom mestu u školi u Kragujevcu
Foto: 021.rs
Portparolka te koalicije u Kragujevcu Nikolina Mitić izjavila je agenciji FoNet da se incident dogodio u 15:40 časova, kada je nepoznati čovek pokušao da sa većom grupom građana uđe na biračko mesto uz nepoštovanje procedure glasa.
"Očigledno je da je ta grupa bila organizovana i spremna da glasa neregularno, ali je naš kontrolor intervenisao i sprečio ih u toj nameri", rekla je Mitić.
Tom prilikom je, prema njenim rečima, došlo do verbalnog sukoba između kontrolora i vođe grupe, a bilo je i blagog guranja, ali niko nije povređen i glasanje nije prekinuto, kazala je Mitić.
 
Gradska izborna komisija je saopštila da je na teritoriji grada Kragujevca do 18 časova na birališta izašlo 51,93 odsto od 154.355 ukupno upisanih građana.
 
Prema izveštajima lokalnih medija na skoro svim glasačkim mestima u gradu su gužve, a građani čekaju u redu za glasanje. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.