Za šest sati u Beogradu kažnjen 61 motociklista zbog blinkera, droge, alkohola, tablica...

Policija u Beogradu juče je za šest sati kaznila 61 motociklistu zbog različitih saobraćajnih prekršaja.
Za šest sati u Beogradu kažnjen 61 motociklista zbog blinkera, droge, alkohola, tablica...
Foto: 021.rs
Među kažnjenim vozačima, tokom pojačane kontrole motociklista, dvojica su bila pod dejstvom alkohola, jedan pod dejstvom droga.
Na 19 motocikala bile su nepropisno postavljene registarske tablice, 10 motociklista nije imalo vozačke dozvole za tu kategoriju vozila, a 10 je kažnjeno zbog istekle registracione nalepnice.
Iz saobraćaja isključen, a zatim i oduzet motocikl na kojem su neovlašćeno bili postavljeni blinkeri, naveo je MUP u saopštenju.
 
Saobraćajna policija sankcionisala je i osam vozača motocikala koji nisu nosili kacige, dvojicu zbog istekle vozačke dozvole i jednog koji je vozio u suprotnom smeru.
 
"Apelujemo na vozače motocikala da se pridržavaju saobraćajnih propisa, da ne upravljaju motociklom ukoliko su konzumirali alkohol i da brzinu prilagode uslovima puta kako bi sačuvali svoje i živote drugih učesnika u saobraćaju", navodi se u saopštenju MUP-a.
  • Комша

    06.04.2022 09:32
    Реално су најгори учесници у саобраћају. Возе као помахнитали, а после кад их обориш одмах туже за повреде, а ти идеш код тужиоца јер је то кривично дело пошто тешко можеш да докажеш да је овај возио цик цак.
  • CV

    06.04.2022 09:03
    Kako nas boli za sve, ova vest isto pokazuje kakva smo rupa.
  • igor_t

    06.04.2022 09:03
    A da saknkcionisete malo klince koji voze 4 takta 125 kubika i kilavih 15-ak konja, ali zato auspuh koji je toliko glasan da je bolje da ga nema.
    Zvuk naravno uzasan, glasan i zaglusujuc, i niko ne uziva u njemu, ukljucujuci i ove klince.
    Takodje i vlasnike maxy skutera, sa istim auspusima. Drugovi, vozite skuter, niste cool nikako pa ni ako ako obucete trendzu, air max, prsluk i stavite probusen auspuh kako bi pravili sto vise buke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija