Vulin: Stranci me ne žele živog, a kamoli u Vladi

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da mu "neće biti mesta ni među živima", a ne samo u novoj vladi Srbije, "ako o njemu budu odlučivali stranci".
Vulin: Stranci me ne žele živog, a kamoli u Vladi
Foto: 021.rs
"Ako se meri po rezultatima mog rada u MUP-u ili po osvojenim glasovima u okviru liste na kojoj se nalazi Pokret socijalista, ja bih mogao da budem u novoj vladi", rekao je Vulin za Novosti.
Komentarišući navode da ga Zapad ne želi u novoj vladi, on je još istakao da "oni koji se dosledno bore za srpski narod, nikada nisu po volji neprijatelja srpskog sveta".
"Srbija je slobodna u onoj meri u kojoj je vode ljudi koji ne moraju da su po volji strancima, ali moraju da bezuslovno slušaju volju svog naroda, Vlada koja bi bila sastavljena u skladu sa interesima stranaca ne bi bila vlada čiji ja član želim da budem", naveo je Vulin.
  • Epilog

    13.04.2022 08:02
    Doktor ,nauka ,će ,živila Srbija ,u Kinu na ,postodoktorske studije .
  • N

    13.04.2022 00:44
    “Vulin: Stranci me ne žele živog, a kamoli u Vladi.”

    A ni mi.
  • V

    12.04.2022 21:09
    S
    Vulin jeste uistinu sposoban ministar...Sad ce "Tetkica"da posalje još koje milionče iz Kanade....eto ona je stranac koja te mnogo voli na toj poziciji

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija