Vučić: Dečje bolesti naše demokratije, da morate da se pravdate nekome za rezultate

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da je sutra u Beogradu i da će uputiti poziv lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu za sastanak u ponedeljak, najkasnije u utorak.
Vučić: Dečje bolesti naše demokratije, da morate da se pravdate nekome za rezultate
Foto: 021.rs

"Drago mi je da su pregledane stotine džakova i svima je bilo jasno od prvog trenutka kakva je situacija, ali to su dečje bolesti naše demokratije i činjenice da u eri socijalnih mreža morate da se pravdate nekome za rezultate", rekao je Vučić.

"Izbori su završeni, a krenula je kampanja za druge, umesto civilizovano da neki čestitaju pobednicima, ali valjda će i to doći na svoje", dodao je.

"Važno je da razgovaramo, da se menjamo i pokazujemo veće poštovanje jedni prema drugima", naveo je Vučić.
  • Lao Ce Bu

    10.04.2022 19:02
    Pogledaj se u zrcalu
    Kako te nije sramota?2 milijarde evra za kampanju,policijski teror i TV non stop tiranije.
    Teško li je a nije 60%.
  • Mile rent-a mozak

    10.04.2022 09:29
    Radikalska demokratija : " Vi uradite na izborima 1 glas, mi ćemo vama 100". Pa mi posle čestitajte. A sad, odoh da proverim ko je sve krao i koliko u Robnim rezervama. Koli ih tu zaposli, oca im jebem lopovskog.
  • cestitam

    09.04.2022 22:22
    Čestitam SNS osvajanje 90 mandata u republičkoj skupštini.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija