Ne davimo Beograd: Saradnja Đilasa i Vučića izdaja građana

Dogovorena saradnja Dragana Đilasa i Aleksandra Vučića, iza zatvorenih vrata, sramotno je igranje sa izbornom voljom Beograđana zbog direktne koristi dva autoritarna lidera, kaže Ne davimo Beograd.
"Ovakvim pristupom i ignorisanjem zakona, procedura i primedbi na izborni proces koji još nije ni završen, bez koordinacije sa ostatkom opozicije, pruža se slamka spasa Vučiću koji je pred porazom u Beogradu. Umesto da se insistira na tome da je Beograd rekao ne SNS-u i SPS-u, Dragan Đilas ličnim dogovorom sa Aleksandrom Vučićem želi da sakrije sopstveni loš rezultat na izborima. Samoproglašavanjem za lidera opozicije od koga su se jasno ogradili čak i koalicioni partneri želi da sakrije sopstvenu nemoć", navodi Ne davimo Beograd.
Ne davimo Beograd upitao je kako je preko noći postalo prihvatljivo da se pregovara sa čovekom koji je do juče opravdano nazivan vođom kriminalnog klana, koji je do juče sa razlogom optuživan za politička ubistva, nasilje nad ljudima i devastiranje institucija sistema.
"Upravo ovakvi dogovori koji se prave kako bi se izmanipulisalo voljom građana su dokaz koliko je Srbiji neophodna nova politička snaga koja će poštovati i zakone i procedure i izbornu volju građana. Ukoliko dođe do ponovljenih izbora, koje su najavili dva lidera kojima se ne sviđaju rezultati upravo održanih izbora, građani će u Ne davimo Beograd naći istinsku opoziciju i jednom i drugom. Naš rezultat može biti samo bolji", objašnjavaju.
 
Dodaju da je Đilas je sastankom sa Vučićem pokazao da je sastavni deo prevaziđenog političkog sistema koji ne preza ni od čega zbog sopstvene koristi, kao i da je vreme za nove političke snage.
 
"Bilo kakva saradnja sa Srpskom naprednom strankom i Socijalističkom partijom Srbije je za Ne davimo Beograd neprihvatljiva", zaključili su.
  • Djekson

    13.04.2022 15:48
    Djilas
    Bio vam Djilas Dobar Dobricina
    Sve do Momenta Razgovora sa Vucicem
    E sad Više nije Dobar
    Jel Tako Narode
  • Mikica

    13.04.2022 08:23
    Kakva bre izdaja?
    Najpostenije novi izbori ako vec nece da svim mestima gde je bilo neregularnosti. Pa izadjemo ponovo da ih sklonimo,sa zadovoljstvom,sta je problem?
  • Novosadista

    12.04.2022 12:16
    @Maricello
    Lepo od Vas što ste nas informisali o imovinskoj karti Đilasa.Međutim ima jedan problem,što ste se time stavili na jednu stranu....Ako želite da neko poštuje Vaše mišljenje i komentar,onda morate biti neutralni jer u protivnom sve deluje BOTOVSKI.Zašto ne objavite imovinske karte svih političkih lidera,posebno pre i posle dolaska na vlast...Znamo da su SVI LOPOVI ali da li je važno ko je veći ili manji ? Ili mislite ako je neko pokrao manje, da ga to opravdava ? Kako god ali ZAŠTO NIKO NE HAPSI LOPOVE ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija