Tadić: Bizaran mi je Đilas koji je napadao druge za izdaju

Lider koalicije Ajmo ljudi Boris Tadić prokomentarisao je kritike koje predsednik SSP Dragan Đilas dobija nakon razgovora sa predsednikom Srbije i liderom SNS Aleksandrom Vučićem.
Naime, nakon jučerašnjeg sastanka Vučića i Đilasa čija je tema bila "rešavanje političke krize u Beogradu", usledio je niz kritika onih koji su smatrali da je taj susret greška. Tim povodom oglasio se i lider koalicije Ajmo ljudi.
Tim povodom oglasio se i lider koalicije Ajmo ljudi.
"Od Đilasovih saradnika koji ga sada napadaju za izdaju, samo mi je bizarniji sam Đilas koji ignoriše činjenicu da je tako i on, čak i bez ikakvog osnova, za izdaju napadao druge", napisao je Tadić na svom Tviter nalogu.
 
Sastanak su komentarisali i nosilac liste "Ujedineni za pobedu Beograda" Vladeta Janković, te Dobrica Veselinović, nosilac liste koalicije "Moramo" na izborima u Beogradu i jedan od lidera pokreta "Ne davimo Beograd".
 
Janković je za Njuzmaks adriju rekao da misli da je razgovor predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa sa Vučićem velika greška, ali da zbog toga "njegov opozicioni legitimitet nikako ne treba dovoditi u pitanje".
 
Objasnio je da Đilasu zamera što se nije konsultovao sa koalicijom i što je razgovarao u vaninstitucionalnom okviru, a njihov osnovni cilj je povratak institucijama.
 
S druge strane Veselinović, koji se poput Tadića ovim povodom oglasio na Tviteru, optužio je predsednika Stranke slobode i pravde da je sastankom u Predsedništvu Srbije "dao slamku spasa režimu" Aleksandra Vučića u prestonici.
 
"Lider jedne stranke predlaže kad će se održati ponovljeni izbori zato što su ovi neregularni, a predsednik koji je uticao na to da budu neregularni će mu javiti šta misli nakon razgovora sa članovima svoje partije", napisao je Veselinović.
  • tarabic

    12.04.2022 17:08
    narod sve pamti
    Tadic je kriv za stvaranje SNS-a, i za gubitak BGD na ovim izborima. Dragan se bori svim srcem a vi iz opozicije mu podmecete klipove.
  • Čoveče

    12.04.2022 12:17
    Ovaj
    Ovaj nije u vinkli. Šta se ti javljaš čoveče? Ko si ti da bilo šta komentarišeš? Idi pravi aviončiće i teraj! A čuj mene, ko da će pročitati :) :)
  • Dragan

    12.04.2022 12:09
    Ah
    Izjava tada predsednika Srbije na pitanje kad će ustav"čekamo pristanak SRSa sve smo prihvatili što su tražili i sadvčekamo pristanak.Navjednom intervijuu Tadić kaže "mo smo osnovali SNS da bi oslabili radikale.Pred izbore Tadić-nokad nećemo sa SPS i SRS,ujutro kad vide da mu fali SPS se druži sa Ivicom i kandiduje ga u socijalističku internacionalu odakle SPS biva izbačena posle 2 gidine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija