Vulin: Jedini bezbednosni problem za Srbiju je napad na Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da bi jedini problem u borbi za bezbednu Srbiju bio napad na šefa države Aleksandra Vučića.
Vulin: Jedini bezbednosni problem za Srbiju je napad na Vučića
Foto: 021.rs
"To je čovek koji je suština političke stabilnosti i to bi bio tektonski politički poremećaj", naveo je Vulin.
Prema njegovim rečima, Vučić je krucijalno važan za očuvanje političke stabilnosti u Srbiji, a time i u regionu i gde god Srbi žive.
Vulin je izjavio da je policija za proteklih godinu dana razbila više od 30 organizovanih kriminalnih grupa, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
 
"Srbija je pokazala da je veoma kredibilan partner međunarodnim organizacijama. Stižu nam veoma glasne pohvale, u kojima navode da su fascinirani hrabrošću Srbije i time kako u Srbiji funkcioniše pravna država", rekao je Vulin.
  • Jogi Letač

    17.04.2022 18:48
    Ni pertle ne vire... Pa da, otvoren konkurs za ministre-uvlakače u Vladi koja treba da se formira, pa ne treba ništa prepustiti slučaju.
  • Mile rent-a mozak

    17.04.2022 17:14
    Moj omiljeni komičar uz mister Bina i Beni Hila. Obožavam njegove provale. Jedina opasnost je što vam strada prostata i popišnete u gaće, bilo da ga vidite ili slušate.
  • pajo patak

    17.04.2022 16:32
    samo kada si ti
    jedino tetkin problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija