Avioni Vojske Srbije nadletaće Beograd u pripremama za Dan vojske

Ministarstvo odbrane obavestilo je javnost da će avioni Vojske Srbije u sredu i četvrtak izvršiti više naleta iznad područja Beograda pripremajući se za proslavu svog praznika.
Avioni Vojske Srbije nadletaće Beograd u pripremama za Dan vojske
Foto: 021.rs
"U okviru redovne letačke obuke, a radi pripreme i realizacije letačkog programa povodom proslave Dana Vojske Srbije, vazduhoplovi će 20. i 21. aprila 2022. godine izvršiti više naleta iznad područja grada Beograda", navedeno je u saopštenju.
 
Vojska Srbije proslavlja svoj praznik 23. aprila.
U pitanju je dan kada je 1815. godine podignut Drugi srpski ustanak, koji je bio prekretnica u stvaranju moderne srpske države i vojske.
 
  • Dragan

    20.04.2022 08:58
    Ah
    Mi omamo vojsku ?A Vulin general ?A šta se slavi ?Ja slavim 22 decembar jer je tada osnovana prva proleterska brigada -značajan datum i po britanskoj dokumentarnoj seriji "dnevnik drugog svetskog rata" imate sinhronizovan na you tube serija od 40 jednočasovnih događanja od 39 do 45.I naravno mi vojsku nemamo.General se ne nakloni politikantu nikad.
  • Mile rent-a mozak

    20.04.2022 08:29
    Biće vanrednog unapređenja, dodele ordenja, subvencija za stanove. Promocija novih uniformi ( nećemo se brukati, da nosimo prošlogodišnje), stariji gledaoci i deca će dobiti po SDO i lizalicu sa likom velikog vođe. Pleh muzika će svirati muziku iz filma Partizanska eskadrila. Kerozina ima u Robnim rezervama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.