Jeremić: Đilas se Vučiću stavio na raspolaganje, njihov flert ne znači da će završiti u vezi

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da su predsednici SNS i SSP, Aleksandar Vučić i Dragan Đilas, "odlučili da pomognu jedan drugom u postizbornom mamurluku".
Jeremić je za Insajder rekao i da njihov "flert ne znači i da će završiti u vezi".
Rekao je da je "Đilas posle izbornog rezultata mogao ili u penziju ili kod Vučića", gde je "odlučio da ode... i jasno mu se stavio na raspolaganje", a "vreme će pokazati da li će mu Đilas biti potreban".
Jeremić je rekao da je Vučiću posle izbora bila potrebna "razbijena opozicija", dok je "Đilasov interes bio da nastavi da se pretvara da je lider opozicije", a to je "jedino mogao da mu priušti Vučić".
 
Jeremić smatra da je Đilas odlaskom kod Vučića "bacio bombu na jedinstvo opozicije i kakvo-takvo poverenje koje je postojalo u opozicionom taboru".
 
Naveo je i da je Đilas time "potpuno promenio tok razgovora o tome šta i kako sa rezultatima beogradskih izbora i to na način koji je ultimativno odgovarao Vučiću".
 
Upitan da li je "međunarodni faktor" inicirao sastanak Vučića i Đilasa, Jeremić je odgovorio odrečno: "To nisu inicirali stranci. Sastanak su inicirali Vučić i Đilas, da bi pomogli jedan drugom".
 
Dodao je da "Vučić i Đilas govore svojim saradnicima da su im Amerikanci namignuli da idu u tom pravcu, kako bi se pred njima opravdali".
  • l0

    21.04.2022 10:34
    09
    Dosadan si, isti ste svi vise! Najmanje vas briga za narod.
  • Ne talasaj

    21.04.2022 10:31
    Kolonijalni upravnik
    I ti i Vucic imate zajednickog gazdu Klausa Svaba i kapitalisticki kartel (Blekrok, Blekstoun, Vangard,...).
  • Uh

    21.04.2022 09:34
    Jesi ti to nama malo ljubomoran, nacionalistički liderčiću?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija