Tepić: Trpeli smo udarce jer smo nominovali i podržali Ponoša, Đilasove namere najčasnije moguće

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić poručuje da je lider SSP Dragan Đilas svojevremeno odbio ponude Srpske napredne stranke da bude gradonačelnik Beograda ili potpredsednik Vlade.
Tepić: Trpeli smo udarce jer smo nominovali i podržali Ponoša, Đilasove namere najčasnije moguće
Foto: 021.rs

To, navodi ona, jasno pokazuje da su njegove namere da ima sastanak sa predsednikom Srbije i SNS-a Aleksandrom Vučićem bile "najčasnije moguće".

Tepić, koja je na proteklim izborima bila nosilac liste Ujedinjeni za pobedu Srbije, za list Danas ocenila je da se nakon sastanka Đilasa sa Vučićem deo opozicije i "dojučerašnjih partnera" SSP-a "strmoglavio u populizam".

"Da bismo mogli da sprovodimo politiku, odgovorno je da pokušamo da smirimo tenzije, svi. Pri tom, uradio je sve javno (Đilas), bez rukavica, svestan da će sebe izložiti i napadima", rekla je ona.
 
Tepić je dodala da će opozicija imati još više glasova kada se smire strasti koje nisu racionalne, te da sledeći izbori ne smeju da budu ni nalik aprilskim.
 
"Poslednja događanja su pokazala da problem nedostatka dijaloga ne postoji samo na relaciji vlast-opozicija, već i unutar opozicije", kazala je ona.
 
Takođe je rekla da nije iznenađena navodima da bi kandidat za predsednika te koalcije Zdravko Ponoš osnovao svoju političku organizaciju.
 
"Ponoš je pred izbore rekao da neće formirati svoju političku organizaciju, ali sada je promenio mišljenje. Najveći teret kampanje Zdravka Ponoša iznela je Stranka slobode i pravde. Trpeli smo udarce jer smo ga nominovali i podržavali", istakla je ona.
  • Марта

    25.04.2022 22:50
    Само
    ...сте безвезе палили овај народ што је гласао за вас.
    Да сте и једини, никад мој глас не би добили.
  • Samo posmatram

    25.04.2022 14:53
    Na sceni je i dalje medijska blokada, gde sem RTS-a, Pinka i ostalih trovačnica mozga, na nacionalnim frekvencijama, ne može se ništa drugo niti da čuje, niti vidi.
    Kao što je nekada Drašković rekao, TV Bastilja mora pasti!
  • Obretković

    25.04.2022 09:54
    Kaća
    Da li su Vam pojačali sendve za praznik?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija