Šormaz: U vladu da uđu samo oni koji su za sankcije Rusiji i nacionalizaciju NIS

Poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Dragan Šormaz izjavio je da novu vladu Srbije treba da čine samo oni koji su spremni da odmah uvedu sankcije Rusiji i nacionalizuju NIS.
Šormaz je na Tviteru napisao da vladu treba da čine samo oni koji su spremni i da odmah "izbace 90 odsto ambasade zbog špijunaže", "zatvore ruski špijunski centar u Nišu" i potpišu izjavu da će raditi na što skorijem učlanjenju Srbije u EU i NATO.
"U vladu treba da uđu oni koji su spremni da odmah pošalju kao pomoć Ukrajini migove 29, tenkove T72 i ostalo rusko oružje koje Srbija ima da se brane od Zloputina", naveo je Šormaz, dodavši da ćemo mi dobiti i nabaviti bolje i savremenije.
On je dodao da je ovo napisao posle jutrošnjih naslova, ali pre sledećeg obraćanja predsednika Vučića javnosti.
  • samo kazem

    05.05.2022 21:27
    Poznata stvar
    CIA nije ciCIA
  • @Kata

    02.05.2022 08:14
    А што је још јаче је што им сметају комунисти а тај искомплексирани патуљак којем се клањају је оличење КГБ-а и СССР-а.
  • Лиманац

    28.04.2022 14:34
    Црна овца
    На жалост господина Шормаза, то неће бити критеријуми за улазак у Владу.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija