Uhapšen "ubica sa trotineta": Kraljevčanin osumnjičen da je ubio vlasnika kafića u Beogradu

S. M. (23) iz Kraljeva uhapšen je zbog sumnje da je u kafiću "Ritual" na Novom Beogradu 28. aprila ubio Luku Žižića (37), vlasnika tog kafića.
 Uhapšen "ubica sa trotineta": Kraljevčanin osumnjičen da je ubio vlasnika kafića u Beogradu
Foto: Pixabay
Kako saznaje Nova.rs, uhapšen je još jutros, ali je tužilaštvo čekalo poklapanje DNK sa lica mesta i osumnjičenog.
U koordinaciji Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i Trećeg odeljenja MUP-a Srbije, jutros je u Kraljevu lišen slobode S. M, piše Nova.rs.
"Nakon što je jutros uhapšen, tužilaštvo je čekalo poklapanja DNK sa lica mesta i osumnjičenog. Takođe veštačili su se snimci sa nadzornih kamera, odnosno antropomerijsko veštačenje. Ubica je ispalio 10 metaka, šest je pogodilo njega, od čega dva u glavu", otkriva izvor tog portala.
 
Kako podseća Nova.rs, kamere su snimile ubistvo kao i uhapšenog, koji je obučen u radničko odelo, sa kačketom i maskom na licu ušao u kafić, tražio da ide do toaleta, a onda prišao stolu za kojim je sedeo Žižić i pucao u njega.
 
Žižićev brat i prijatelji su skočili, ali je osumnjičeni u opštem metežu uspeo da pobegne na električnom trotinetu.
  • V5

    06.05.2022 06:40
    Redosled je uvek isti
    Uhapšen je. Dobra vest. Ne radujte se previše, sad dolaze na red tužilaštvo i sud.
  • Bela

    05.05.2022 21:52
    Dva u glavu ???
    Nisam pametan !
    Koliko tih Bolida jos koraca ulicama?
    Tuga !
  • Milan

    05.05.2022 21:11
    Bravo za policiju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.