Drogiran vozio BMW i oborio ženu na pešačkom, naneo joj teške povrede

Beogradska policija podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjeg vozača zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Drogiran vozio BMW i oborio ženu na pešačkom, naneo joj teške povrede
Foto: 021.rs
On se sumnjiči da je sinoć, na Novom Beogradu oko 20:50 časova, upravljajući automobilom marke BMW izazvao saobraćajnu nezgodu oborivši četrdesetčetvorogodišnju ženu na obeleženom pešačkom prelazu, koja je tom prilikom zadobila teške telesne povrede.
Povređena žena je zbrinuta u Urgentnom centru, a droga testom je utvrđeno da je dvadesetpetogodišnjak upravljao automobilom pod dejstvom kanabisa.
Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će, pored krivične, biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave. 

Teme

udes
  • Bojan

    17.05.2022 11:23
    @Duvac

    U pljuvačkoj i krvi se THC zadržava samo par sati, mokraća se u saobraćaju ne testira. Ako test kaže da si pod uticajem, to je zato što si još pod uticajem.
  • Aleks

    15.05.2022 15:32
    5 godina prinudnog rada, najmanje...i onog debila sto se potpisao kao Duvac, takodje, preventivno, dok nekog ne ubije!
  • Обсервер

    15.05.2022 11:59
    Профил
    Могу само замислити, школски и радни профил овог згубидана. Због оваквих, формирати посебне радно-поправне бригаде, док је још време. Такви ће нас газити и на тротоарима !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija