SSP: Nastavak cenzure na RTS, ni sekund nije posvećen sednici GO najveće opozicione stranke

Stranka slobode i pravde ocenila je danas da je RTS ne prenošenjem vesti sa sednice Glavnog odbora SSP nastavio sa cenzurom jer nije omogućio građanima da saznaju stavove najveće opozicione stranke.

SSP je u saopštenju navela da za sednicu Glavnog odbora te stranke u subotu nije odvojen "ni jedan sekund" centralnog dnevnika RTS.

"Građani Srbije su na taj način ostali uskraćeni da saznaju šta su stavovi najveće opozicione stranke kada su u pitanju izuzetno važne teme, poput odnosa prema ratu u Ukrajini, prihvatanja politike Evropske unije prema Rusiji, ali i novim izborima u Beogradu. Za sve te stavove Stranke slobode i pravde u centralnom dnevniku Javnog sevisa nije odvojen ni jedan jedini sekund", kazali su iz SSP u saopštenju.

Kako su dodali, SSP je parlamentarna stranka za koju su glasali građani Srbije i zbog toga Javni servis ima zakonsku obavezu da prati njene aktivnosti bez obzira na političko opredeljenje njenog direktora ili urednika informativnog programa.
 
Sednica Glavnog odbora SSP održana je u subotu u MTS dvorani (nekadašnji Dom sindikata) u Beogradu.
  • Olja

    16.05.2022 10:23
    Odlično, i ne treba da vas iko više čuje i sluša, tretiraju vas baš kako i zaslužujete, ucenjene podguzne muve! Razbili ste opoziciju i nikada više nećete dobiti glas od bilo kog mislećeg građanina!
  • milicica

    15.05.2022 21:00
    kako god
    volela ili ne volela covek je u pravu. Trebalo je kratko obavestiti javnost.
  • Tapkalo

    15.05.2022 17:46
    Mislis najveca privatna kombi stranka? O cemu pricate ssp samostalno 2% placenika ne dobacuje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.