Paketomati Pošte Srbije na 20 lokacija u Novom Sadu, Beogradu i drugim gradovima

Upotreba paketomata Pošte Srbije počela je na 20 lokacija u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Novom Pazaru i Pančevu.
Još 400 Poštinih paketomata uskoro će biti postavljeno u svim većim gradovima širom Srbije, gde je i najveći broj paketa za isporuku i gde često primaoci pošiljaka nisu dostupni na adresi tokom većeg dela dana.
Paketomati predstavljaju brzu, laku i pametnu opciju dostave pošiljaka, sa brojnim prednostima za korisnike. Omogućavaju praktičnu kupovinu na internetu, jer adresovanjem na paketomat korisnici mogu biti sigurni da će ih paketi čekati u izabranom paketomatu. Štede vreme, jer korisnici pakete mogu usmeriti na najbliže paketomate i preuzeti ih u vreme koje im najviše odgovara, uz mogućnost preuzimanja paketa 24 sata sedam dana u nedelji.
Na svakom paketomatu istaknuto je uputstvo za upotrebu. 
 
Ova usluga Pošte Srbije dostupna je registrovanim i neregistrovanim korisnicima, sa i bez mobilne aplikacije, uz korišćenje svih mobilnih telefona, pametnih i klasičnih. Podaci potrebni za preuzimanje paketa šalju se na mobilni telefon, a preuzimanje paketa od strane korisnika funkcioniše po jednostavnom principu - primalac dobija poruku da ga u paketomatu čeka paket, odlazi do paketomata i putem aplikacije ili poziva otključava ga i preuzima pošiljku.
 
Informacije o usluzi, načinu korišćenja i lokacijama paketomata, dostupne su na sajtu Pošte Srbije. Na istom linku postoji mogućnost da predlože lokacije za postavljanje novih paketomata. Pošta Srbije je za prve korisnike pripremila i poklone iznenađenja, koji će ih sa pošiljkama čekati u paketomatima.
  • Mile

    17.05.2022 15:26
    Zato paketi stoje po mesec dana na carini ne stiže se....
  • Ftagan

    17.05.2022 14:29
    Ah
    Klasično pranje lara a i nečiji nata će se opariti.Ako vas nema kući poštar ostavi cedulju gde možete da ppdignete paket i rok.Obično se paket doboje na pošti na šalteru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.