Naprednjak Aleksandar Milikić ostaje gradonačelnik Bora

Aleksandar Milikić iz Srpske napredne stranke ostaće gradonačelnik Bora i naredne četiri godine, saopštili su novinarima novi koalicioni partneri SNS, SPS i Vlaška stranka "Most".
Naprednjak Aleksandar Milikić ostaje gradonačelnik Bora
Foto: Pixabay
Milikić je rekao da je s koalicionim partnerima razgovarao o principima razvoja sela i grada i poštovanju svih programa i obećanja datih tokom predizborne kampanje.
Najavio je "nastavak razvoja komunalne i putne infrastrukture", izgradnju i "rešavanje pitanja nove toplane", uređivanje igrališta za decu i sportskih igrališta, izgradnju akva parka, "nove savremene bolnice na novoj lokaciji", "modernog fudbalskog stadiona".
Kako je rečeno, posle izbora održanih 3. aprila ni na čelu Skupštine grada neće biti promena, jer će, kao i u prethodnom mandatu, predsedavati Dragan Žikić (SPS).
 
Konstitutivna sednica Skupštine grada zakazana je za 18. maj, a vladajuća koalicija koju su sa pet odbornika podržali Vlaška stranka "Most" i POKS, imaće 24 od 35 odbornika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija