Dojave o bombama i u zdravstvenim ustanovama u Beogradu

Nakon niza dojava o bombama u školama, prijavljeno je da je eksplozivna naprava postavljena u Gradskoj bolnici na Zvezdari. Bomba je prijavljena i u KBC Dragiša Mišović, prenose Novosti.
Dojave o bombama i u zdravstvenim ustanovama u Beogradu
Foto: 021.rs
Prema snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, navodno je u toku evakuacija KBC Zvezdara, javlja Nova.rs.
Kako je iz MUP rečeno za Nova.rs, dojave o bombama su stigle na adrese KBC Zvezdara, ali i nekoliko škola u Beogradu. Radi se o Visokoj-elektrotehničkoj školi na Voždovcu, PTT na Paliluli i Medicinskoj na Zvezdari. Nakon dojave, odmah su na lice mesta stigle antidiverzione ekipe koje vrše proveru.
Kako se nezvanično saznaje, ljudi su se uplašili pošto ima onih pacijenata koji su priključeni na aparate, navode Novosti.
 
Tokom pre podneva dojave o bombama su stigle i u nekoliko srednjih škola u Beogradu, a Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija, koja se nalazi u ulici Vojvode Stepe u Beogradu potvrdila je na svom sajtu da je dobila dojavu o bombi, a nastava je otkazana.
 
Pomoćnik ministra prosvete Milan Pašić kazao je da se onlajn nastava odvija u 49 osnovnih škola i 21 srednjoj školi u Beogradu, u kojima je u toku pregled nakon dojava o postavljenoj bombi.
  • xqt

    18.05.2022 15:37
    Hrlimo u rikverc
    @El Chapo
    Meksiko, Kolumbija, ... Srbija, ...

    Kumim te, promeni redosled. Srbija je uznapredovala. Treba joj odati priznanje.

  • Nada

    18.05.2022 14:59
    A izvini, kako da se utvrdi da li nešto ne postoji/postoji? Šta savetujuješ Pero kako da pronađu ko je, rekla bih da si veliki sajber ekspert?
  • Samo pitam 2

    18.05.2022 14:49
    Ovo je veoma ponižavajuće i obeshrabrujuće.
    Da se nije iznervirao neko iz mladoženjine ekipe od vikenda?
    A možda da angažuju novog savetnika za obrazovanje iz Obrenovcu, možda može njegova oprema iz bivše firme da pomogne?
    Sramota!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija