Ministarstvo: Šećera ima sasvim dovoljno, nema nestašica

Ministarstvo poljoprivrede reagovalo je na, kako navode, netačne informacije u vezi sa navodnim nestašicama šećera, i tim povodom istaklo je da je snabdevanje šećerom u potpunosti stabilno.
Ministarstvo: Šećera ima sasvim dovoljno, nema nestašica
Foto: 021.rs
"Snabdevanje šećerom potpuno je stabilno i na tržištu ga ima u apsolutno dovoljnim količinama", rečeno je Tanjugu u Ministarstvu poljoprivrede.
Dodaju da će nadležne inspekcije u cilju zaštite potrošača svakako sprovesti pojačane kontrole.
Kontrole će imati za cilj da spreče bilo kakve zloupotrebe ili preprodaje kilogramskih pakovanja po cenama većim od dozvoljenih Uredbom Vlade Srbije o ograničavanju cena životnih namirnica.
  • Nadrealno

    24.05.2022 16:19
    Pocelo je
    Pocelo je! Država je bankrotirala. Šećer je početak. Neće biti grejanja, hrane... uplaćuje nam se socijalno a plaćamo pregled. Iz bolnice nas šalju kod istih doktora koji rade privatno. SRAMOTA. Putinu spašavaj.
  • Secer

    24.05.2022 11:53
    Secer
    Cena šećera u Mačva je 140 dinara po kg, ograničena kupovina na paket od 10kg
  • Da

    24.05.2022 00:35
    Razlog
    Sto laze i lazu. Je dovoljan povod da izdjemo ma ulice da ih skinemo sa vlasti. Sta su oni umislili kosu oni sta su oni. Kako tretraju narod banda jedna lazovska ,lopovska. I to nam rade jer su se osilili i zato sto im se moze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija