U planu obnova 55 železničkih stanica, među njima i stanica u Novom Sadu

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za izradu tehničke dokumentacije i nadzor nad radovima rekonstrukcije i sanacije 55 železničkih stanica u 33 lokalne samouprave.
U planu obnova 55 železničkih stanica, među njima i stanica u Novom Sadu
Foto: 021.rs

Kako navodi eKapija, u planu je sređivanje železničkih stanica i staničnih zgrada u Požarevcu, Beogradu, Vladimircima, Smederevu, Kovačici, Rumi, Pančevu, Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Šidu, Loznici, Ćupriji, Nišu, Negotinu, Petrovcu, Senti, Novom Sadu, Zrenjaninu, Kuli, Somboru, Subotici, Odžacima, Prijepolju, Raškoj, Kraljevu, Užicu, Lazarevcu, Vreocima, Čajetini, Valjevu, Lajkovcu, Požegi i Kosjeriću.

Izvodiće se sanacija stolarije i fasada, zamena krova, nameštaja, sanacija nadstrešnica, preko toplifikacije i zamene elektroinstalacija, do uređenja prostora oko staničnih zgrada i drugo.
Vrednost posla procenjena je na 30 miliona dinara, a tender ističe 13. juna.
  • Ljubica

    19.05.2022 20:38
    Novosadska
    Ne dirajte Novosadsku, samo cete je pokvariti! Lepa je ovako - umivena. Ne dirajte nista!
  • Dva dinara druže

    19.05.2022 20:21
    Renoviranje sanitarnog čvora ( iliti wc-a, bez toaleta za osobe sa invaliditetom i pristupne rampe) na železničkoj stanici u Kraljevu, za mandata M. Šarančića je koštalo 60 000 evra i svečano je otvorena u prisustvu tadašnjeg ministra Velje Ilića. Sada je opet na spisku. I za ostale što su na spisku, trebalo bi vam sve po spisku, za sve pare. Bagra.
  • Seka Persa

    19.05.2022 18:50
    Zar nije obnovljena prelepog momenta kada su Soko i Orban (i nj. v Precednik) stigli?

    Il’mise samo čini?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.