Danas ispraćaj Mateja Periša u Beogradu, pa sahrana u Splitu

Telo pokojnog Mateja Periša biće ispraćeno u petak iz crkve Svetog Ante u Beogradu za Split, gde će biti sahranjen, saopšteno je danas iz Beogradske nadbiskupije.
Kako se navodi, telo će biti izloženo u crkvi od 15 sati, a u 17 sati će biti ispraćaj koji će predvoditi beogradski nadbiskup Stanislav Hočevar.
Matej Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine kod Beton hale u Beogradu, a u sredu ujutro je pronađeno njegovo telo i izvučeno iz Dunava kod Ade Huje.
Potraga je trajala nekoliko meseci, a za to vreme više puta su predstavnici Katoličke crkve i predstavnici Srpske pravoslavne crkve zajedno molili za njegov pronalazak, navela je Biskupija. 
  • Panta

    20.05.2022 12:58
    Zašto?
    Jedan mladi život izgubljen. Jedna porodica ostaje doživotno ožalošćena.
    Uvek ostaje jedno pitanje sa mnogo podpitanja. I nikada dovoljno potpunih odgovora.
    Vreme samo delimično omekša bol ali ga nikada ne odstrani.
    Tuga do neba. Porodici izrazi iskrenog i dubokog saučešća.
  • Лиманац

    20.05.2022 10:22
    Покој му души!
    Саучешће породици.
  • Ljiljana In

    20.05.2022 10:15
    Matej
    Počivaj u miru!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.