SPS postavlja QR kod na grob Milutina Mrkonjića: Da svi pogledaju biografiju

Socijalistička partija Srbije (SPS) saopštila je da će se u ponedeljak, 23. maja održati šestomesečni pomen počasnom predsedniku SPS i narodnom poslaniku Milutinu Mrkonjiću.
SPS postavlja QR kod na grob Milutina Mrkonjića: Da svi pogledaju biografiju
Foto: Youtube (Insajder, Screenshot)

Pomen će se održati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju gde je Mrkonjić sahranjen.

U saopštenju se navodi da će na nadgrobnu ploču Mrkonjića biti postavljen i QR kod, sa kojeg će svi moći da pogledaju njegovu biografiju.

Ovo je jedan savremen način da uspomenu, lik, delo i činjenice o preminuloj osobi sačuvate zauvek, a to će za nekoliko dana biti dostupno i na grobu pokojnog Milutina Mrkonjića, navodi se u saopštenju.

  • Jole

    22.05.2022 08:52
    Nista bez VR Mrke.
  • Steva

    22.05.2022 06:11
    mi smo tragikomičan narod
    Ne treba nam nikakav kuar kod,jer stao je uodbranu žene koja je dobila otkaz iz skupštine jer je korisrila službeno vozilo za privatne potrebe i večernje izlaske. Dakle podržavao je koruptivne radnje zloupotrebu državne imovine.
  • Mr no

    22.05.2022 02:43
    Stavite
    I Slobi za prodaju Krajine, Kosova. Pa vas je trebalo 2000g ugasiti, i strpati na robiju. I to bez da se pitate za bilo što.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija