Glavna ulica u Paraliji zvaće se po Draganu Markoviću Palmi

Predsedniku Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Draganu Markoviću Palmi uručen je Orden Zvezda grčkog grada Katerini, na večeri priređenoj u Paraliji za 700-članu delegaciju iz Srbije.
Glavna ulica u Paraliji zvaće se po Draganu Markoviću Palmi
Foto: 021.rs
Svečanoj večeri prisustvovao je i gradonačelnik grada Katerini Konstantinos Kuokodimos, sa saradnicima, kao i grčki privrednici, najpoznatiji hotelijeri iz grčke regije Pierija, saopštio je Grad Jagodina.
Kuokodimos je Markoviću uručio Orden Zvezda grada Katerini za "razvoj grčko-srpskih odnosa na bratskom, ekonomskom, političkom i turističkom planu".
"Doneli smo odluku i da od septembra ove godine glavna ulica u Paraliji ponese Vaše ime", rekao je Kuokodimos.
 
Marković je i počasni građanin Katerini i počasni konzul Grčke u Srbiji.
 
Sredstva za boravak delegacije i svečane večere obezbeđena su od donatora a najveći donator je Jedinstvena Srbija od novca koje je dobila kao parlamentarna stranka s osam poslanika u Skupštini Srbije, saopštio je Grad Jagodina.
  • 002211

    27.05.2022 20:12
    Nikad više tamo ne idem.
  • /

    24.05.2022 22:45
    /
    a bunga bunga nista? ni da ga poseti ministar zdravlja tkzv dr smrt
  • Zbogom

    24.05.2022 14:34
    Pameti
    "Braćo" Grci! Palmi orden?! Izgleda da u Grčkoj osim mora nema više ničega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija