Čupić: Opozicija može da pobedi na beogradskim izborima ako se udruži, neću biti u stranci Ponoša

Profesor Fakulteta političkih nauka u penziji Čedomir Čupić ocenio je da opozicija ima šansu da pobedi na ponovljenim beogradskim izborima ako se ujedini.
On je za list Nova rekao i da neće biti u stranci ili pokretu čije je osnivanje najavio Zdravko Ponoš, iako je bio njegov savetnik u kampanji za predsednika države, jer, kako je objasnio, "ima rezerve kada je u pitanju formiranje novih stranaka".
"Mislim da je Srbija stranački vrlo usitnjena, a ta je usitnjenost onda vrlo podložna prvo lošim rezultatima na izborima jer se dobijaju mali procenti, a zatim i velikim manipulacijama. Ne bih presuđivao. Možda gospodin Ponoš ima drugačije procene. Možda će napraviti ozbiljnu stranku i možda će ta stranka imati i veliki broj pristalica", rekao je Čupić.
Govoreći o izborima, rekao je da bi bilo "poželjno da se donesu zakoni kojima bi kazna za kupovinu glasova bila od tri do pet godina zatvora".
  • Dragan

    24.05.2022 09:05
    Ah
    Nećemo hlas akademika i crkve koja nas je u ovo i uvukla.Prvi saziv tkzv skupštine Srbije imao je 80℅ sa titulom prof ili dr.Tako da ovog kameleona nećemo.
  • K2

    24.05.2022 08:57
    Na parove razbrojs
    Bez problema vi mogla samo da pola sadasnje opozicije ne podržava SNS
  • V

    24.05.2022 08:44
    V
    Ova i ovakva opozicija nema sanse! Narodu je zaista dosta,svega i jedni te isti ljudi u politici! Nova i neupraljana lica,mladi i perspektivni eeee oni bi oduvali bukvalno sve i jedne i druge koji su na ovoj politickoj,sceni 30 a neki i vise godina! Ali takvi,mladi velika vecina bezi iz ove Smrdije i zato nam je ovako,katastrofalno u svakom smislu! Hvala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija