Akademik Teodorović: Odvrtao bih sijalice ako se Brnabić i Nikolić isele iz vila

Bio bih spreman da odvrnem sijalice i pomognem u štednji ali pod uslovom da se promoterka te ideje Ana Brnabić iseli iz vile.
Akademik Teodorović: Odvrtao bih sijalice ako se Brnabić i Nikolić isele iz vila
Foto: Youtube (Screenshot/Nova S)
Tako akademik Dušan Teodorović za N1 komentariše izjavu premijerke Ane Brnabić da je ona, dok je živela u Velikoj Britaniji, u lusteru koji ima više sijalica odvrtala pojedine da uštedi struju.
"Ne razumem zašto bi građani plaćali tako skupu vilu, struju i komunalije. Drugi uslov je da se iseli iz vile i bivši predsednik Tomislav Nikolić. Mora se dati lični primer, pre nego što se pozovu građani na štednju", rekao je Teodorović.
Teodorović je naveo da vlast mora da kaže da je kao nesposobna postavila Milorada Grčića na čelo najznačajnije firme EPS i dala mu 30.000 zaposlenih.
 
"Sada smo u farsi da ministarka Zorana Mihajlović podnosi prijavu protiv Grčića u kojoj se navodi da je oštetio Srbiju za bar 500 miliona evra, a ćutala je kada je postavljen. Umesto da oni podnesu ostavke, dolazi do zamene teza i još nas krive da smo rasipnici jer smo u maloj devojačkoj sobi zaboravili sijalicu", naveo je Teodorović.
 
Upitan gde smo danas i znamo li da li će poskupeti struja, hoće li Srbija uvesti ili ne sankcije Rusiji, idemo li ka EU ili Rusiji, kada će vlada, odgovara da smo za takvu situaciju u kojoj se sve to ne zna krivi i mi jer smo pristali na sve to.
 
"Prestajem da krivim samo Aleksandra Vučića. Znam da su manipulisali na svim izborima za deset godina, ali neki građani glasaju za njih. Tragično je kada se država zaduži i podeli po sto evra građanstvu, deo građana se primiri i glasa za Vučića. Mi smo svi krivi što smo u ovoj situaciji", smatra sagovornik N1.
  • Aga

    25.05.2022 19:59
    Gosn
    Teodoroviću za svaki slučaj bjež ti u ameriku ko onomad (nato zločinci bombardovaše nas), pa tamo organizuj saobraćaj po principu košnice ! Politički analitičar opšte prakse (saobraćajni smer)
  • Anta

    25.05.2022 17:42
    Anta
    A stobi se selili...?! Imali ste svi zajedno kao i ja priliku da glasamo i....AV dobijo izbore! A time i ovi paraziti i sav olos ostaje na vlasti i sve koristi! Obicne gluposti! Narod je izabrao a volja naroda je svetinja?! I sjasite sa ovim temama,vise!
  • Gojko. R.

    25.05.2022 14:51
    Gojko. R.
    Po meni kao i vecini,niko nije kriv a ponajmanje drzavni,paraziti!!! Najveci krivac je Narod u Srbiji koji dozvoljava ova sranja i jos veca!!! Srbina sto vise,lazes i zastrasis on ti vise veruje! Lud narod,1000%!!! Da nije tako nebi se i desavale,razne svinjarije!!! Neka me neko,demantuje?! Hvala!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.